​Take away alle ugens dage på nær mandag oG tirsdag i butikkens åbningstid

​Restaurant med mad for enhver smag - din fiskerestaurant

Leder du efter en hyggelig restaurant, hvor der er en stor menu at vælge imellem for både store og små, så kan du med fordel besøge Blåvand Fiskerestaurant

Vi holder til i Blåvand, og vi har gratis parkering lige ved siden af bygningen, så der er gode muligheder for at komme i bil fra for eksempel Varde, Esbjerg eller andre omkringliggende områder.

Selvom vi er en fiskerestaurant, så serverer vi også meget andet end fisk. Der er blandt andet mulighed for at vælge mellem lækre bøffer, og til børnene har vi sammensat nogle særlige børnemenuer til ganske fordelagtige priser.

Fiskerestaurant med over 40 forskellige fiskeretter

I vores fiskerestaurant kan du altid forvente at få serveret frisk fisk, og samtidig er der noget at vælge imellem for enhver smag. Vi har nemlig en stor fiskebuffet, hvor du kan finde mere end 40 forskellige fiskeretter.​

Om lørdagen fra palmesøndag til og med uge 42 i oktober, med undtagelse af juli og august, har vores restaurant et lækkert sildebord fra kl. 11:30 til kl. 16, og vi har altid en spændende ”dagens menu”, der består af forskellige variationer af fisk. 

Derudover har vores restaurant et stort udvalg af lækre forretter, frokostretter og hovedretter, hvor fisken er i centrum.

Ved siden af vores fiskerestaurant finder du vores fiskebutik, hvor du kan købe frisk fisk med hjem, som vi selv køber på fiskeauktion i Hanstholm hver eneste dag.

Kontakt vores restaurant for bordreservation eller book online

Ønsker du at reservere bord i vores restaurant, kan du med fordel ringe til os på telefon 75 27 85 10. Alternativt kan du også booke bord online via vores online bookingformular. Ønsker du at booke bord til samme dag, skal dette dog ske via telefonisk kontakt.​

Kontakt os​

​​Du er velkommen til at kontakte os på 

75 27 85 10

Information​

Blåvand Fiskebutik & Restaurant

​Kallesmærksvej 2, 6857 Blåvand

hus-ikonCVR: 41678348

mobil-ikonTelefon: 75 27 85 10